www.paducétterem.hu
Paduc Gourmet Étterem
Elismerések
Rábaparti kisvendéglő

Friss Pisztrángnak nincsen párja..... 

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a Vince Gasztronómia Magazin a friss magyar pisztránggal foglalkozó lelőhelyek fejezetében, interjút kért Arnold Séftől.

Az ország elismertebb pisztráng telepeit sorra véve, a Tapolcai régióhoz kapcsolódóan olvashattok rólunk.

 A készítéssel kapcsolatban pár "műhelytitkot" is elárult a Séf.

Köszönjük a szerzőnek Lóránt Szandrának, aki nem mellesleg kedves vendégünk is egyben!  

Köszönjük, hogy főzhetünk nektek!!!


Ambrus Lajos Író ajándéka 

Páratlan meglepetéssel szolgált Ambrus Lajos nagymúltú magyar írónk, akinek életében és műveiben a gasztronómia és a magyar ízvilág kiemelt szerepet tölt be. Megajándékozott bennünket egy 17.-dik századi skicc rajzzal a paducról. Az első dokumentált rajz, erről a különleges halról (Chondrostoma nasus), mely megtisztelő kutatómunkájának eredménye. Köszönjük Lajos, hogy időt enegriát nem kímélve gondolt ránk és hálásak vagyunk, hogy törzsvendégünkként köszönthetjük minden alkalommal! 


Vas Vármegyei Gasztrotippek forgatás 

A Vas Megyei Turizmus Szövetség jóvóltábol az általuk ajánlott és meglátogatandó TOP kategóriás éttermek és vidéki attrakciók közé választottak bennünket. A Szövetség szervezésében felkerültünk a Gasztrotippek térképre egy werkfilmet és fotókat tartalmazó bemutatkozóval egybekötve. Többek között a Magyartarka Marhatatárunk "Kakukkfüstben" és az ikonikus ételünk az elegáns Tokhalpaprikás került bemutatásra. Köszönjük az elismerést és a megtisztelő lehetőséget!