www.paducétterem.hu
Paduc Gourmet Étterem
KAPCSOLAT
9600 Sárvár, Rákóczi u. 56
(A GPS sajnos félrenavigál!)
Az étterem közvetlenül a Rába a partján található,átellenben a Tesco Hipermarkettel, a Rába hídnál kell lekanyarodni!

Foglalási információk 

ONLINE Asztalfoglalás/

Tischreservierung/ Reservation:

Asztalfoglalás a nagy érdeklődésre való tekintettel kiemelten ajánlott, hétvégén elengedhetetlen. Foglalás nélkül érkező vendégeinket nem minden esetben tudjuk fogadni.

5 főtől feltétlen szükséges, 7 főtől a kiválasztott ételeket előre szükséges leadni, 10 főtől csak tálak előrendelésére van lehetőség!

​Amennyiben az érkezés napján szeretne foglalni, a szabad időpontokról foglalási rendszerünk segítségével tájékozódhat és foglalhat, illetve nyitvatartási időben érdeklődjön telefonon.

Asztalfoglalást 20 percig áll módunkban fenntartani.

Kérjük a kellemetlenségek elkerülése érdekében foglaláskor, illetve érkezés előtt minden esetben tájékozódjanak kínálatunkról és árainkról! 

Telefonhívásokat szerdától-vasárnapig 12.00-20.00 között fogadunk:

+36305955684  

Nyitvatartási időn kívül éttermünk telefonon nem elérhető, sms-ben nincs lehetőség foglalni, kérjük használja az ONLINE foglalási rendszert az oldal tetején a piros foglalás gombra kattintva.

Dresscode

Smart Casual, azaz étteremhez illő megjelenés, vendégeink által kedvelt közepesen elegáns öltözetben javasolt. 

Sport, motoros, valamint nedves-sáros túra dresszben,illetve étteremhez nem illő öltözetben nincs lehetőség az étterem látogatására.

Étkezés gyermekekkel

Gourmet éttermünk látogatása (Ankunft/ Arrival/ příchod) kisgyermekes vendégeinknek:

+7 év felett ajánlott/über 7 Jahre/over 7 Year/7 od roku

Tapasztalataink szerint a kisgyermekek nem tudják élvezni a sok esetben 1,5-2 órán keresztül tartó magas minőségű gasztronómiai élményt, ezért éttermünk látogatását 7 év feletti vendégeinknek javasoljuk. Kisebb gyerekekkel, kisbabával, csak akkor érdemes hozzánk látogatni, ha étlapunk kínálata és a különleges élmény a többi vendég nyugalma megőrzése mellett, számukra is élvezhető. Pelenkázási lehetőséggel nem rendelkezünk.

Szeretnénk, hogy a nálunk eltöltött időt minden egyes vendégünk zavartalanul élvezhesse. 

​Négylábú kedvencek

Kutyabarát étterem vagyunk.

Fizetési lehetőségek

​Készpénzben HUF vagy Bankkártyával (Visa,Master,Maestro),  illetve mind a 4 típusú SZÉP kártyát elfogadjuk (OTP- KHB - MKB - EDENRED).

​Telefonos, illetve online foglalásával Ön elfogadja vendégszabályzatunkat:  Felügyeleti szerveink jóváhagyásával (Országos Fogyasztóvédelemi Egyesület, Önkormányzat): A nagy érdeklődésre való tekintettel, főszezonban, ünnepnapokon és a terhelt hétvégi időszakokban a foglalásra érkezőknek, a kínálattal és árakkal kapcsolatos tájékozatlanságukból adódó fogyasztás nélküli távozásuk esetén, 10.000 Ft azonnal fizetendő asztaldíjat számolunk fel! Indoklás: Ezzel elveszi más vendégtől a lehetőséget, ezáltal megkárosítja a szolgáltatót! Erről tájékozódhat weboldalunkon, étlapunkon, visszaigazoló emailünkben és az étterem több pontján. Foglalásra vagy a nélkül érkezők csak italfogyasztása esetén, max. 30 perc tartózkodás áll rendelkezésre, valamint 2500 Ft/fő asztaldíjat számolunk fel, mely tartalmaz az ital mellé egy fogadó falatot! Tájékozatlanságból adódó kellemetlenségekért reklamációt nem fogadunk el!

Adatkezelési tájékoztató weboldalunkon űrlap beküldésével történő megrendelés, kapcsolatfelvétel, illetőleg telefonon történő megkereséssel kapcsolatban

Önkéntes hozzájáruláson az EU általános adatvédelmi rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.), jogszabály alapján az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény, valamint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvények előírásain alapul az adatkezelés.Telefonon történő foglalás adatkezelése az érintett hozzájárulása – GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont.Az adatokat a foglalás megvalósulásáig tároljuk, azt követően törtöljük. A telefonos, illetve online űrlapon történő foglalás esetén, amennyiben a vendég nem veszi igénybe a szolgáltatást, a telefonon keresztül felvett adatait töröljük. A megrendelés során megadott személyes adatok megismerésére kizárólag munkatársaink jogosultak. Az adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk ki.

További kérdéseiddel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal:

torkospaduc@gmail.com

Az étterem üzemeltetője a 

TORKOSPADUC Kft.

Konkolyné Csillag Tímea Üzletvezető

0036305955684

és Konkoly Arnold

Séf-Tulajdonos-Ügyvezető Igazgató

VÉSZHELYZETI Telefonszám, kérjük kizárólag vész esetén hívja!

0036702704385