www.paducétterem.hu
Paduc Gourmet Étterem
Ajándékozz élményt szeretteidnek
Rábaparti kisvendéglő

Tanácstalanok vagytok, hogy milyen ajándékkal lepjétek meg a közelgő szülinapost, névnapost vagy karácsonyra? 

Nem szeretnétek egy újabb parfümmel, karórával előállni?

Ajándékozzatok neki maradandó élményt Segítünk benne! 

Élményt ajándékozni az egyik legjobb dolog, azoknak akiket igazán szeretünk, tisztelünk...mikor kivételesnek érezhetik magukat, figyelmesek velük, mindez ínycsiklandó ételeket és nem mindennapi italok kíséretében, egy hangulatos csupa szív kis étteremben, mely arra hivatott, hogy egy kicsit ellazulj és igazán törődjenek veled .

Legyen szó születésnapról, névnapról, házassági évfordulóról, mi rendelkezésetekre állunk!

Megajándékozhatjátok szeretteiteket ajándékutalványunkkal, amely teljes mértékben az összeg erejéig szabadon lefogyasztható!

Hatalmas népszerűségnek örvend a vendégeink körében.

A visszajelzések szerint, a megajándékozottak hatalmas megelégedettséggel és boldogsággal távoztak tőlünk.

Születésnapokra, névnapokra, házassági évfordulókra kiváló meglepetésnek bizonyult AJÁNDÉKUTALVÁNYUNK, mely teljes mértékben szabadon lefogyasztható! 

Az ajándékutalvány névre szóló és értéke szabadon meghatározható

(minimális értéke 5.000 Ft).


AJÁNDÉKUTALVÁNYT  vásárolhatsz Gyertyafényes vacsora-Degusztációs menüre is, (2023.Október.04-2024.Április.01-ig, tehát nyáron szünetel) ősztől-tavaszig az aktuális menü fennállása alatt. Értéke: 2 fő részére 9 fogásos degusztációs menü-italsor nélkül  42.000 Ft, illetve 2 fő részére 9 fogásos menü komplett italsorral mindkét főnek 55.000 Ft értékű utalványt jelent. Az italsor személyenként a helyszínen eldönthető, hogy alkoholos vagy alkoholmentes legyen.

Ajándékozni jó ! Jót enni mégjobb!

Legyen egyedi az ajándékod, olyan amire nem számítana az ünnepelt.

Nekünk fontos, hogy különleges perceket tölthessetek el nálunk !

Az ajándékutalvány személyesen az étteremben átvehető,megvárásolható, vagy igény esetén átutalással is kiegyenlíthető számla ellenében, ezt követően e mailben kerül kiküldésre.

Ezzel kapcsolatos megrendelésed leadhatod az alábbi e mail címen:

torkospaduc@gmail.com

Az ajándékutalvány beváltása csak egy alkalommal lehetséges,(részletekben vagy többszöri felhasználásra nem alkalmazható) a teljes összeg le nem fogyasztása esetén pénzt visszafizetni nem áll módunkban! Több ajándékutalvány egyidejű beváltása nem lehetséges! Az érvényesség fél év, amennyiben a beváltás külső okoból kifolyólag ellehetetlenülne (pl.: vis maior vagy covid rendelkezések) autómatikusan meghosszabítjuk a lejárati érvényességet!