www.paducétterem.hu
Paduc Rábaparti Kisvendéglő
Különleges Gyertyafényes vacsora
Degusztációs menüvel
Rábaparti kisvendéglő

Gyönyörű „Gyertyafényes vacsorával” készülünk, mely a kényeztetésetekre hivatott. Különleges 7 fogásos degusztációs menü, hozzá válogatott borsorral és apró meglepetésekkel, mely átfogó képet ad küldetésünkről és az irántatok érzet tiszteletről.

Megérdemlitek, hogy egy estére egy kicsit ellazuljatok és kényeztetésben részesítsenek benneteket, amikor végre egymásra hangolódhattok és hátatok mögött hagyhatjátok a város zaját, a nehéz hétköznapok terheit!

A 2,5 órás gasztronómiai kalandozás során,7 fogásból álló kóstoló menüvel és a hozzá illő borsorral vagy alkoholmentes italsorral készülünk nektek.

Engedd, hogy kényeztessünk! Tökéletes meglepetés házassági évfordulóra, születésnap alkalmából, vagy csak úgy, mert akit szeretsz, az megérdemli, hogy még egy átlagos napon is elvarázsold!

Limitált! Csak napi két asztalt fogadunk erre a különleges alkalomra 18.00 órai kezdettel, hogy teljes mértékben rátok tudjuk a figyelmünk összpontosítani és kivételes élményben legyen részetek!

Gyertyafényes vacsorával kapcsolatos foglalásaitokat kérnénk legkésőbb aznap 16.00-ig leadni telefonon 0036305955684 vagy foglaljatok itt ONLINE a Kapcsolatok menüpont alatti foglalási ív kitöltésével.