www.paducétterem.hu
Paduc Rábaparti Kisvendéglő
Különleges Gyertyafényes vacsora
Degusztációs menüvel/Kerzenschein Menü/Candlelight Menu/Večeře při svíčkách 

Rábaparti kisvendéglő

Foglalási ív a lap alján!

Reservierungsformular unten auf der Seite!/ 

Reservation form at the bottom of the page!
 

Gyertyafényes programsorozatunk ősztől-tavaszig (2023.10.04-2024.04.01-ig) elérhető vendégeink számára.


Gyönyörű „Gyertyafényes vacsorával” készülünk, mely a kényeztetésetekre hivatott. Különleges 9 fogásos degusztációs menü, hozzá válogatott borsorral, vagy alkoholmentes italsorral és apró meglepetésekkel, mely átfogó képet ad küldetésünkről és az irántatok érzet tiszteletről.

Megérdemlitek, hogy egy estére egy kicsit ellazuljatok és kényeztetésben részesítsenek benneteket, amikor végre egymásra hangolódhattok és hátatok mögött hagyhatjátok a város zaját, a nehéz hétköznapok terheit!

A 2,5-3 órás gasztronómiai kalandozás során tételesen bemutatjuk az ételeket, eljárásokat,borokat.

Engedd, hogy kényeztessünk! Tökéletes meglepetés házassági évfordulóra, születésnap alkalmából, vagy csak úgy, mert akit szeretsz, az megérdemli, hogy még egy átlagos napon is elvarázsold!

Limitált! Csak napi két asztalt fogadunk erre a különleges alkalomra szerdától-vasárnapig 17.00 órai kezdettel. Egy asztaltársaságon belül a társaság minden tagjának a degusztációt kell választania.  1 vagy több fő részére nem igényelhető, ha a társaság többi tagja a’la carte ételeket  fogyaszt. 

A fent említett időpontoktól eltérő, későbbi időpontban nem foglalható. Csak korábbi időpontra van lehetőség, kérjük érdeklődj!

A vacsora komoly előkészületeket és időzítést igényel, ezért alapfeltétel a pontos érkezés!

Mentes és vegán verzióban nem kivitelezhető az ételsor.

Gyertyafényes vacsorával kapcsolatos foglalásaitokat legkésőbb egy nappal előtte kérjük leadni telefonon 0036305955684 vagy a lap alján a foglalási ív kitöltésével.

Gyertyafényes vacsora foglalás lemondására az időpontot megelőző napon van lehetőség. Ellenkező esetben a foglalásnak megfelelő díj 50 %-ka kiszámlázásra kerül és fizetési kötelezettséggel jár.


 Besondere Zeit, für besondere Menschen.

Die Degustationsmenü dauert ca. 2,5-3 Std.

Tischreservierung: Mittwoch-Sonntag ab 17.00 Uhr möglich (später ist nicht möglich, nur zu einem früheren Zeitpunkt).

Das Abendessen erfordert ernsthafte Vorbereitungen und Zeiteinteilung, daher ist pünktliches Erscheinen eine Grundvoraussetzung!

Online-Buchung am Ende der Seite.


 Special moments for special people./ Zvláštní okamžiky pro zvláštní lidi.

The tasting menu lasts about 2.5-3 hours.

Table reservation: Wednesday-Sunday from 17.00 p.m. (later is not possible, only at an earlier date).

Dinner requires serious preparation and timing, it is important to arrive on time!

Online booking at the bottom of the page.


Degustační menu v angličtině nebo němčině! Nemluvíme česky!

Zvláštní čas pro zvláštní lidi.

Degustační menu trvá cca 2,5-3 hodiny.

Rezervace stolu: středa-neděle od 17 h. (později to není možné, pouze dříve)

Večeře vyžaduje seriózní přípravu a načasování, je důležité přijít včas!

Online rezervace ve spodní části stránky.


Foglalási ív Degusztációs menühöz/Reservierung/Reservation/Rezervace

Mir ist bekannt, dass meine Reservierung mit einer Datenerfassung und einer Zahlungsverpflichtung verbunden ist./I understand that my reservation involves data and a payment obligation./Beru na vědomí, že moje rezervace zahrnuje dat a povinnost platby.
Einlösenummer des Geschenkgutscheins/Gift voucher redemption number/Číslo pro uplatnění dárkového poukazu.
Az űrlapot sikeresen elküldted!

Adatkezelési tájékoztató weboldalunkon űrlap beküldésével történő megrendelés, kapcsolatfelvétel, illetőleg telefonon történő megkereséssel kapcsolatban

Önkéntes hozzájáruláson az EU általános adatvédelmi rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.), jogszabály alapján az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény, valamint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvények előírásain alapul az adatkezelés.Telefonon történő foglalás adatkezelése az érintett hozzájárulása – GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont.Az adatokat a foglalás megvalósulásáig tároljuk, azt követően törtöljük. A telefonos, illetve online űrlapon történő foglalás esetén, amennyiben a vendég nem veszi igénybe a szolgáltatást, a telefonon keresztül felvett adatait töröljük. A megrendelés során megadott személyes adatok megismerésére kizárólag munkatársaink jogosultak. Az adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk ki.

Az ár és étlap,- valamint boraink és évjáratváltozásaik jogát fenntartjuk!