www.paducétterem.hu
Paduc Rábaparti Kisvendéglő
Állásajánlat
Rábaparti kisvendéglő

Családi kis vendéglőnkbe, egyedi meghitt, nagyon vidám hangulatú, pezsgő és energikus családunk körébe keresünk munkatársakat!


A hatalmas érdeklődésre és a kiváló tapasztalatokra való tekintettel bővítjük meglévő  csapatunkat a PADUC Rábaparti Kisvendéglőben! ​​

Nyitott állások 

Mosogató-Konyhai kisegítő állás

Hosszú távú, fix, korrekt, kiszámítható, bejelentett éves állás 1 fő részére!

Teljes munkaidő, heti 5 munkanap.

 Nettó 300.000-350.000 Ft.

Olyan kolléga jelentkezését várjuk, aki ötven év alatti és:

- hozzá van szokva a „gyors és precíz” munkavégzéshez, vagyis stressz alatt is képes gyorsan, egyformán, nagy mennyiségben hámozni, szeletelni. Alapfeltétel, hogy magabiztosan bánjon a késsel

- ismeri a konyhai alapfogalmakat és alapműveleteket

- fel tud venni egy gyors, dinamikus munkatempót a szervizidő alatt

- alapfeltétel, hogy bejárását és hazajutását meg tudja oldani, elsősorban környékbeliek, illetve saját autóval rendelkezők jelentkezését várjuk, munkavégzés esetenként 22.00 óráig.

Különösen fontos, hogy önmagára igényes és ápolt legyen. Személyes higiénia és megfelelő, saját munkaruha, munkacipő alapfeltétel (műköröm, lakkozott köröm, valamint láncdohányzás, illetve elhallgatott betegségek, amik megnehezítik vagy ellehetetlenítik a munkavégzést kizáró okok).

Munkavégzés helye: Sárvár, PADUC Rábaparti Kisvendéglő, közvetlenül a Rába partján

Jelentkezni telefonon: 0036702704385 (szerdától-vasárnapig 10.00 és 19.00 óra között, este 20.00 óra után kérem már ne telefonáljon) vagy emailben torkospaduc@gmail.com.